Veľkosť nespočíva v inteligencií..

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ach, keby som len..

Zase po dlhšom čase som na svojom milovanom blogu rozhodnutá vybiť si tu všetky nervy lebo inak by to ani nešlo.
Ak by som neklepala do klávesnice tak by som zabíjala.

Som človek a taktiež mám svoje potreby, čo je na tom tak nepochopiteľné?

Znova. Moja milovaná mladšia sestrička sedela na nete od skorého rána až niekedy do teraz. Potrebovala som si niečo pozrieť. A ona, že ma nepustí. Lenže ja si to musím do zajtra pozrieť. Najskôr som cúvala no potom ma začala urážať. Som staršia a nenechám si predsa nadávať! Vypla som to! Surovo som vypla počítač z elektriky a vtedy sa to spustilo. Začala mi nadávať. To bol vrchol. Som veľmi výbušná a toto bolo priveľa.

Keď začala útočiť i na moju vieru neovládla som sa a udrela som ju. Teraz mi je mizerne z toho, že som sa nechala vyprovokovať. Že som ju udrela a správala sa presne tak ako ona. Nemala som taká byť. Mala som byť staršia a rozumnejšia.

Občas pochybujem o svojom psychickom zdraví. Vytočila ma, keby nadávala na mňa tak nič nepoviem. Lenže zaútočila na moju vieru a to je niečo na čo som veľmi citlivá. Radšej keby som sa rozplakala alebo niečo. Ale kdeže ja som ju musela udrieť a teraz ma to mrzí a zožierajú ma výčitky.

A i keby som sa ospravedlnila nebolo by mi to nič platné. Je o nervy a ja sa idem od hnevu a zároveň smútku pominúť.

A tak sedím za PC a čmáram nejaký nezmyselný článok. Znechutená zo všetkého. Už sa mi nechce ani pripravovať veci na zajtra.

Denníkovanie | stály odkaz

Komentáre

  1. duše splín
    čo s tým?
    chod na chvíľu von-na čerstvý vzduch
    tam pookreje tvoj plačúci duch..
    a potom povedz =Prepáč!=sestre
    nech medzi vami nerastú odcudzenia kilometre..
    publikované: 05.02.2011 18:21:52 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. To poznam :)
    Neboj sa vekom sa so sestrou date do kopy a mozno sa stanete naj kamoskami. Viem bola som mladsia sestra :) ta co stale provokovala tu starsiu a robila jej zle. Je to uplne normalne a iked je moja sestra v celku miernej povahy, tiez mi nie raz vlepila, alebo sme sa nahanali po byte, hadali a nadavali si. Je to normalne a to slovicko prepac... Myslim, ze by si mohla skusit bajecnu metodu, ktoru na mne praktizoval moj otec. A iked som to na sebe nikdy nedala znat, bola ucinna. Nerob si nervi z toho, ze si jej vlepila, ona len dosiahla co chcela. Tak ako povedal Radost, chod von sa vyvetrat, potom sa vrat a povedz jej prepac a nie len to. povedz jej preco sa to stalo a ze ci naozaj chce, aby bol vas vztah takyto. Ale pozor, aby tvoje slova nezobrala ako utok na svoju osobu, to by vam moc nepomohlo. A ked toto nezaberie. Ostan len pri tom prepac a neries dalej. Ked budete starsie, budete sa na tom uz len smiat.
    Vela stastia a trpezlivosti :)
    publikované: 06.02.2011 23:49:40 | autor: martankaXY (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014